Aşağı Deren İlkokulu
Aşağı Deren köyü Akçakale/ŞANLIURFA

VİZYON

* Eğitimde kaliteyi daima en üst seviyede tutmayı gözeterek, * hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, evrensel düzeyde gerekli bilgi ve donanıma sahip, yaşamında mutlu ve başarılı bireyler yetiştirerek geleceğin dünyasına yön veren * ulusal düzeyde lider bir eğitim kurumu olarak daima ilerlemektir.

MİSYON

* Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, benimseyen, yurdunu seven, * Çağdaş, demokratik ve lâik, * Ulusal ve evrensel değerlere saygılı, * Değişim ve gelişime açık, * Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, * Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, * Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, * Yaratıcı ve üretken, * Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, * Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş bireyler yetiştirmektir.

İkili

07.20-17.40

Soba

Öğretmen servisi vardır.

Uydu İnternet (VSAT)

12 KM

Okulumuz Aşağı Deren Köyü´nde bulunmaktadır.